Hirdetés

Megjött a mobilos Google Instant



|

Már hazánkban is használható a kereső új funkciójának mobilos változata.

Hirdetés

A keresőcég magyar képviselete hivatalosan is bejelentette, hogy mostantól a hazai mobilnetezők számára is elérhető a Google Instant. Természetesen jelen esetben az okostelefonnal rendelkező felhasználókról van szó, asztali webböngészőkkel már egy ideje használható a szolgáltatás.

 

Google Instant
Google Instant

 

Akcióban a Google Instant


Sajnos nem mindenki örülhet, hiszen a funkció nem minden telefonon érhető el - kizárólag a legalább Android 2.2-es, és iOS 4-es készülékek támogatottak. A használatához egyszerűen csak el kell navigálni a google.hu weboldalra, majd ott rá kell kattintani az „Instant" feliratra.


A novemberben bejelentett szolgáltatás fokozatosan lett aktiválva a különféle piacokon és eszközökön, jelenleg 40 országban 30 nyelven érhető el. A segítségével a keresési találatok már a gépelés során is megjelennek, amely egyrészt jól néz ki, másrészt gyorsabbá teszi a kutatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.