Hirdetés

Megjött az új Porsche Design Blackberry



|

1500 font tulajdonképpen egész baráti ár egy luxusmobilért.

Hirdetés

A nemrég jelentős mennyiségű tőkét és új vezérigazgatót kapott Blackberry mindenki nagy meglepetésére ma bemutatta a második Porsche Designnal közösen tervezett telefonját; a teljesen érintős P'9982 nevű készülék a 2011 októberében bemutatott QWERTY-s P'9981 utódja.

Hirdetés


Az új modell lényegében egy külsőre ráncfelvarrt Blackberry Z10: a háza rozsdamentes acél és olasz bőr, plusz az előlapján található egy feltűnő „Porsche Design” gravírozás. Ezen túl annyiban különbözik a Blackberry-t a csőd szélére sodró mértékben eladhatatlan Z10-től, hogy az operációs rendszerének (BB 10.2) felülete a szokásostól eltérő színsémát kapott.


A telefon elméletileg 2013. november 21-től válik megvásárolhatóvá a Porsche üzleteiben, a 64 GB beépített háttértárral rendelkező készülék ára elvileg bruttó 1500 angol font (~531 ezer forint) környékén lesz. Viszonyítási alapul néhány fontosabb specifikáció: 4,2 colos és 1280×768 pixeles érintőkijelző, 8 megapixeles hátlapi kamera, kétmagos és 1,2 gigahertzes processzor, 2 GB RAM.


(Forrás: Übergizmo, Blackberry)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.