Hirdetés

Megkönnyebbülhetnek az iPhone-osok, rég várt funkció érkezett a YouTube-tól



|

Landolt végre iOS 16-ra is a videomegoszto widgetje, rögtön kettő is, és csodásan működnek.

Hirdetés

Neked is eleged van abból, hogy hármat-négyet is pöccintened kell, hogy megnézhesd a legújabb videókat kedvenc csatornáidról iOS 16 alatt, ahelyett, hogy egy-két ujjmozdulattal videózhass, mint minden normális ember? Nagyon jó hírünk van:

Végre az Apple aktuális oprendszerére (plusz iPadOS-re) is megjelent a YouTube widgetkészlete, amellyel már a kezdőképernyőről elérheted a videomegosztó felhozatalát.

A kisebbik csak gyorskeresést tesz lehetővé, a nagyobbikon emellett a kezdőképernyő a rövid videók szekciója és a csatornák is elérhetők, amelyekre feliratkoztál.

Így néznek ki:

A funkcióra évek óta várnak az iPhone-tulajok; az Apple 2020-ban vezette be eszközeire a widgetek műfaját, ám a Google eddig adós maradt velük, ami a videós platformját illeti.

Hirdetés

Most már csak az hiányzik, hogy a zárolt képernyőre is megérkezzen ugyanez, és akkor tényleg egyszer és mindenkorra megoldódik az első mondatban vázolt kínzó first world problem.

Addig is nézd meg tippjeinket és trükkjeinket iPhone-ra; tuti, hogy van közte olyan, ami neked is újdonság!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.