Hirdetés

Megoldódott a Nokia 8 és a CES rejtélye



|

A Qualcomm elárulta, hogy a CES-en lefilmezett rejtélyes készülék nem a Nokia 8 volt.

Hirdetés

Az elmúlt napokban sok izgalmat okozott az a titokzatos androidos okostelefon, amelyet tilos volt lefilmezni a CES-en, valaki mégis megtette - állítólag a Nokia 8-at, az új finn zászlóshajót sikerült lencsevégre kapni

Hirdetés

A Qualcomm azonban véget vetett a pletykáknak, miután közölte, hogy a standján felvett készülék - amelyben Snapdragon 835-os lapkakészlet volt - csupán egy referenciaeszköz volt. 

A Snapdragon logós okostelefont mindenki a Nokia 8-nak gondolta, Snapdragon 835-tel, 6 GB RAM-mal és sztereó előlapi hangszórókkal, továbbá 24 és 12 megapixeles kamerákkal. 

Catherine Baker, a Qualcomm szóvivője hozzátette, hogy a referenciatelefonokról sosem tesznek közzé részleteket, azonban most szükségét érezték megjegyezni, hogy a Nokia készülékről szóló jelentések nem pontosak. Azt is leszögezte, hogy az aktuális lapkakészlet demózására használt referenciakészülékek minden évben ugyanazok. 

A Nokia 8 ettől függetlenül persze érkezhet a 2017-es MWC-n, azonban az biztos, hogy még senki sem tudja hogyan néz ki és miket tud. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.