Hirdetés

Mégsem lesz sötét téma az Android 6.0-ban



|

Nem egyértelmű, hogy a Google miért kaszálta el a lehetőséget.

Hirdetés

Heteken belül elkészül a Marshmallow kódnévre hallgató Android 6.0 első stabil kiadása. Ugyan a rendszert mindenki a fontos újdonságai miatt várja, azonban többek kellemesen meglepődtek, mikor az első publikusan tesztelhető verziójában feltűnt a sötét grafikus téma használatának lehetősége.

Hirdetés


Sajnos a második bétából ugyanilyen váratlanul el is tűnt az opció. Ez kisebb meglepetést okozott, ám erősen félkész volt az implementáció, így mindenki azt hitte, hogy ez csak egy átmeneti intézkedés. A harmadik - és egyben utolsó - béta szintén nem tartalmazta a sötét témát, a fejleményt azért már többen gyanúsnak találták.


Mostanra egy nyilvános hibabejelentésre reagálva a Google hírül adta, hogy a sötét téma sajnos mégsem lesz elérhető az Android 6.0-ban. Érdemi indoklás nem járt a lelombozó tájékoztatás mellé, azonban a fejlesztői csapat nem zárja ki annak lehetőséget, hogy valamelyik jövőbeli verzióba bekerül majd a szemkímélő téma.


(Forrás: Android Authority | Fotó: Japanexperterna)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.