Hirdetés

Megújul a LinkedIn mobilos alkalmazása



|

Androidon és iOS-en is teljesen átdolgozták a profilokat.

Hirdetés

A LinkedIn toborzási módszere ugyan sokaknál kiverte a biztosítékot, az elmúlt másfél hónap során nem lett hatalmas botrány az ügyből, így a legnagyobb professzionális közösségi oldal megúszhatja a balhét, különösen akkor, ha a mostanihoz hasonló újításokkal próbál kedvezni a felhasználóknak.

Hirdetés

A hamarosan bevezetésre kerülő frissítés számos extrával dobja fel az appot, így rengeteg plusz információra tehetünk szert egy pillanat alatt. Profilunkat mostantól sokkal egyszerűbben kezelhetjük, és az app arra is felhívja a figyelmet, ha valami fontos részletet kihagytunk a képzettségeink közül, így biztosan nem felejtünk majd el semmit.

Az Android és iOS alatt is elérhető frissítésnek köszönhetően az eddig háttérben megbúvó információk is előkerülnek, így ha megnézzük valaki más profilját, azonnal megtudhatjuk a közös érdeklődési köröket esetleg képzettségeket, így könnyebben építhetünk kapcsolatokat. Természetesen egy kis grafikus polírt is kapott az app, illetve a jövőben azt is megtudhatjuk, hogyan találtak ránk azok, akik felvették velünk a kapcsolatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.