Hirdetés

Megújult a Wikipedia mobilos oldala



|

Az új oldalt a beállítások és a funkciók kihasználására alakították ki.

Hirdetés

Átalakult a Wikipedia mobileszközökre szánt weboldala, amely ezentúl könnyebben olvasható. Az új navigációs rész mellett a vizuális fejlesztések is szerepet kaptak, így amellett, hogy kellemesebb lesz böngészni a mobilos enciklopédiát, jobban is használható a jövőben.

 

Akik ellátogatnak a mobilos oldalra, a kinézete mellett a tipográfiában is találnak majd változást. A Wikipedia új betűtípust választott, amely könnyebben használható a hordozható eszközökön, illetve megkönnyíti a szkennelést és az olvasást.

 

A frissítések egyelőre a Wikipedia angol nyelvű mobilos oldalán láthatóak, a felhasználóktól pedig várják a visszajelzést az új külsővel kapcsolatban. Aki szívesen lenne bétatesztelő az enciklopédián, az itt jelentkezhet, aki pedig okostelefonra töltené le azt, az itt keresse iOS-re, és itt Androidra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.