Hirdetés

Megújult az Android Market



|

Mostantól könyveket is lehet vásárolni a frissített felületű boltból.

Hirdetés

A Google nemrég bejelentette a mobilos operációs rendszeréhez tartozó online piactér ráncfelvarrását, a legújabb Market kliens használatához legalább Android 2.2-t futtató okostelefonra van szükség.

 


A nyári frissítés jelentős újdonságokat hozott, hiszen az egyesült államokbeli felhasználók innentől kezdve könyveket vehetnek, és filmeket kölcsönözhetnek a boltból. Ezzel együtt a Google grafikusai alaposan átszabták a szoftver felületét is, a szellősebb és intuitívabb megjelenést részleteiben egyértelműen a Windows Phone 7 inspirálta.


Különösen a filmek esetében üdvözlendő, hogy a tartalmak megtekintéséhez nem feltétlenül muszáj letölteni hatalmas állományokat, hiszen azok streamelve is elérhetőek. Egyelőre nem tudni, hogy hazánkban mikortól kezdve lehet majd könyveket és videókat vásárolni, az új Market kliens az elkövetkező hetekben fog egy frissítés formájában megérkezni a támogatott eszközökre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.