Hirdetés

Meizu M9: csak minimálisan iPhone-klón



|

Kimondottan korrekt lett a kínai vállalat második készüléke.

Hirdetés

Az általunk is tesztelt Meizu M8 talán minden idők legismertebb iPhone-klónja, szerte a világon forgalmazták. A már kissé öregecske készülékről nem is oly rég írtunk utoljára, hiszen az Apple október elején állíttatta le a tömeggyártását.

 

Meizu M9
Meizu M9

 


Régóta nem titok, hogy M9 néven készül az utódja is, amelynek egy prototípusát most sikerült megkaparintania az Engadget kínai kirendeltségének. Mindenki kellemes meglepetésére az Android 2.2-es okostelefon meglehetősen egyedi lett, alig másolja itt-ott az Apple megoldásait.


A már említett sajtóorgánum munkatársai által készített képeket ezen a linken lehet megtekinteni, sajnos a mobil specifikációi még nem teljesen tiszták. Annyi viszont biztos, hogy a 3,5 colos kijelzője 960×640 pixel felbontású, a kamerája 5 megapixeles, továbbá HSDPA, HSUPA, Wi-Fi, Bluetooth, és A-GPS is került az M9-be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.