Hirdetés

Minden Xperia Z2 és Z3 megkapta a Marshmallow-t



|

Ha valakihez még nem jutott el, akkor az ígéretek szerint hamarosan megérkezik a frissítés.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Sony megkezdte az Xperia Z2-es és az Xperia Z3-as készülékek frissítését a Marshmallow rendszerre. 

Hirdetés

A jelentések szerint a folyamat mostanra befejeződött, és az utolsó kimaradt eszköz, az Xperia Z3 Tablet Compact is megkapta az aktuális Androidot. 

A frissítés buildszáma 23.5.A.0.570, és az LTE-s kiadással kompatibilis (SGP621, SGP641), továbbá a WiFi-s verzióval (SGP611, SGP612). A Marshmallow újdonságai közé sorolható a Doze mód, az új emojik és az appengedélyek, többek között. 

Bár a Sony végzett a Z2-es és a Z3-as Xperiák frissítésével, ez nem jelenti azt, hogy minden egyes felhasználó meg is kapta a Marshmallow-t. 

Régiótól, szolgáltatótól és modellszámtól függően még némi időbe telhet az OTA frissítés megérkezése - de várhatóan rövid időn belül tényleg mindenki megkapja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.