Hirdetés

Mindennél drágább lesz az új iPhone



|

Az OLED-kijelző soha nem látott magasságokba emeli az új iPhone vételárát. Ennek ellenére az elemzők szerint elsöprő siker lesz.

Hirdetés

Nem szívesen hallunk arról, hogy az új iPhone még drágább lesz, de minél közelebb kerülünk a bemutatójához, annál több pletyka és hír erősíti meg ezt újra és újra. A gyártást segítő ellátólánc ismét erre hívta fel a figyelmet. 

Hirdetés

Az iPhone 8 soha nem látott magasságokba emelkedő vételárának az oka - többek között - az OLED-panel ára lesz. 

A Digitimes forrásai szerint az Apple 9 dollárt fizet jelenleg egy 3D Touch kijelzőért, azonban az OLED-es verzió ára már 15 dollárra emelkedik. Ez elsőre nem tűnik soknak, azonban tudjuk, hogy az Apple nem szereti lenyelni az effajta többletköltségeket - inkább többszörösen terheli a fejlesztések árát a vevőkre. Az elemzők szerint pedig sok más alkatrész is indokolja majd az áremelést. 

A jelenlegi várakozások alapján az iPhone 8 drágább lesz 1000 dollárnál (eurónál). Ez meglehetősen magas árnak hangzik, de tény, hogy a 256 GB-os iPhone 7 Plus sem olcsó, tehát a márka rajongói már hozzászokhattak, hogy mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. 

A magas vételár persze nem borítja ki a felhasználókat, sőt: Katy Huberty, a Morgan Stanley neves elemzője úgy véli, hogy a készülék nagy újdonságai miatt az iPhone 8 ilyen ár mellett is elképesztően népszerű lesz, és az Apple eladásai éves szinten 20 százalékkal emelkednek majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.