Hirdetés

Mindjárt itt a gigantikus Huawei Mate 8



|

Európában hamarosan kapható a 6 hüvelykes óriás.

Hirdetés

A Huawei Mate 8 egy nagyon ígéretes phablet, amit még novemberben mutattak be először. Most hamarosan megérkezik Európába. 

Hirdetés

Az újdonság 6 hüvelykes, full HD-s felbontású kijelzőt kapott, ez alatt pedig egy hatalmas, 4000 mAh-s akkumulátor rejtőzik. 

A teljesítményről a házon belül fejlesztett Kirin 950-es processzor gondoskodik, négy ARM Cortex-A72 és négy ARM Cortex-A53 maggal. A remek képekről egy 16 megapixeles hátlapi (Sony IMX298 szenzorral) és egy 8 megapixeles előlapi kamera. 

A felszereltségi listán ott van a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.2, az ujjlenyomat-olvasó és a 3/4 GB RAM, 32/64 GB tárhellyel. MicroSD memóriakártyával a tárhely bővíthető. 

A Mate 8-on gyárilag Android 6.0 fut, EMUI 4.0 kezelőfelülettel kiegészítve. 

A Huawei Mate 8 Európában rövidesen megvásárolható, 599 eurós indulóártól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.