Hirdetés

Mobil kéziszkenner az Epsontól



|

Üzleti, mobil irodai használatra hivatott a WorkForce DS-30.

Hirdetés

A mobil szkennerek lehetővé teszik a dokumentumok helyszíni kezelését, ami a mobil munkások (például vállalkozók, értékesítők, alkalmi standon dolgozók) számára. Az Epson is belép erre a piacra, a WorkForce DS-30 hordozható A4-es szkenner az új termékcsalád első tagja.

 

 

Az Epson a hasonló masinák közül a legkönnyebbként írja le a 325 grammos DS-30-at, melyet USB 2.0 csatlakozóval láttak el. A 600 dpi felbontású kis készülék 276×50×36,5 mm-es csupán. Olyan papíralapú dokumentumok szkennelésére célszerű használni, mint a névjegykártya, szerződés vagy kitöltött űrlap. Segít a munkában a számos mellékelt szoftver, az EpsonScan szoftver kereshető PDF, RGB színes dropout, automatikus dőléskorrekció, automatikus lapméret-érzékelés, védett PDF, szövegjavítás, automatikus terület funkciókkal segít. Az Abbyy Fine Reader és Presto! Szoftverek a dokumentumkezelésben és optikai karakterfelismerésben alkalmazhatók, a BizCard 5 kereshető névjegykártya adatbázis építését teszi lehetővé.

 

 

A weboldalról ingyenesen letölthető Epson Document Capture Pro révén a DS-30 beilleszthető a vállalkozások munkafolyamataiba, lehetővé teszi a szkennelést felhőbe, e-mailbe vagy SharePointba, támogatott a vonalkód felismerés és a zónák szerinti OCR-A / B támogatást.

 

A WorkForce DS-30 januártól lesz kapható 69 900 Ft-os ajánlott bruttó kiskereskedelmi áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.