Hirdetés

Mobiltelefon a Google-tól



|

A talán legnevesebb internetes keresőmotor alkotója mobiltelefont fejleszt.

Hirdetés

Már tudjuk, hogy az Apple-nek a Foxconn gyártja az iPhone-t, de a gyártó képviselői nem erősítették meg, hogy bármilyen kapcsolatban lennének egy ilyen projekt kapcsán a Google-lal. Más belülről származó információk alapján színes, szélesvásznú kijelzője lesz a készüléknek, és internetes képességekkel is felvértezik.

Azért is könnyen elképzelhető, hogy a Google megjelenik a mobilpiacon, mivel hosszú ideje fejleszt mobil eszközökre szolgáltatásokat. Éppen az iPhone-ban is megtaláljuk a Google Maps alkalmazást. A Google kis kütyüje lehetne akár egy VoIP telefon is, amely szinte átmenet nélkül tudna váltani GSM és WiFi hálózatok között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.