Hirdetés

Most már biztosan érkezik az Apple iPhone



|

Hirdetés

Az elemzők szerint akár egy év sikerülhet az Apple-nek értékesítenie a 12 millió példányt, feltéve, ha a design és a minőség nem a Motorola ROKR sorozat utóhatásaként értelmezhető. Ugyanis nem ez az iPod első próbálkozása a telekommunikáció terén, mivel bő másfél évvel ezelőtt már piacra került az Apple szoftverével felszerelt Motorola mobiltelefon, amely mindössze 512 MB-os memóriával és maximálisan 100 dal eltárolására alkalmas kapacitással rendelkezett - túl azon, hogy a megjelenése gyakorlatilag egy fehér előlappal fölszerelt Motorola E398 képében öltött testet. Az Apple iPhone-ról egyelőre csak lelkes rajongók által készített PhotoShop remekeket tudunk az Olvasók elé tárni, de feltehetőleg hamarosan Steve Jobs Mac-vezér kezében is viszontláthatjuk az eredeti példányt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.