Hirdetés

MOTORIZR Z6 - Linuxos zenetelefon



|

Hirdetés

A MOTORIZR Z6 a Motorola első olyan Linux-Java alapú készüléke, mely a Windows Media technológia alkalmazásának köszönhetően a felhasználók a világ különböző pontjain működő több, mint 200 zeneboltból tölthetnek le tartalmakat. A készülék külön zenelejátszó gombja, továbbfejlesztett audió-funkciói és beépített, számos fájlformátumot támogató zenelejátszója minden korábbinál nagyobb zenehallgatási élményt ígér.
A vezetéknélküli zenehallgatást olyan Bluetooth rendszerű kiegészítők teszik lehetővé, mint a Motorola S9 fejhallgató, amelynek segítségével megvalósul a valódi kéz nélküli zenehallgatás. A Motorola bejelentette, hogy stratégiai együttműködést kezdett többek között a Warner Music Grouppal, így a mobilkészülékek tulajdonosainak minden korábbinál izgalmasabb mobil élményekben lehet majd részük, például a MOTO EP (Experience Pack, "élménycsomag") segítségével, amely egyetlen letölthető alkalmazás formájában egész sor zenei alapú terméket foglal önmagában, így kínál gazdag multimédiás élményt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.