Hirdetés

Motorola F3 - az alsókategória császára?



|

Hirdetés

A MOTOFONE F3 kategóriájában forradalmi készüléknek számít, már fejlesztése során is szempont volt, hogy a fejlődő országokban eddig mobiltelefon nélkül élő felhasználók is gyorsan és egyszerűen elsajátíthassák a mobiltelefon használatát. A Motorolától megszokott design-vonalat követve a MOTOFONE F3 olyan könnyen használható, funkciógazdag készülék, amely idősek, kisgyermekek, vagy akár gyengénlátók számára is kiválóan használható, hiszen hangos menüvel rendelkezik, a kijelzőjén pedig nagyméretű ikonokat jelenít meg. A mobilpiacok folyamatos terjeszkedésével együtt növekszik az igény a költséghatékony, ám intelligens és stílusos kommunikációs eszközök iránt. Földünk eddig kb. kétmilliárd lakója használt telefont, további milliók csak most ismerkednek a vezetéknélküli kommunikáció formáival. A Motorola a MOTOFONE révén számukra is elérhetővé teszi az egyszerű, de stílusos mobilkommunikációt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.