Hirdetés

Motorola KRZR vörösben



|

A Motorola a KRZR modellről is megpróbálja a legtöbb bőrt lehúzni, az újdonság sem kerülhette el a friss köntöst.

Hirdetés

A MOTOKRZR a nagysikerű RAZR V3-nál több, mint egy centiméterrel keskenyebb, metálfényű burkolata igazi vizuális élmény. A készülék eleganciája a kialakításában használt különleges anyagokban is visszaköszön - magnézium, fényezett króm és edzett üveg felhasználásával készült. A készülék kétfajta változatban kapható 2006 negyedik negyedévétől: a MOTOKRZR K1 a GSM verzió, míg a MOTOKRZR K1m CDMA hálózatokon lesz használható. A telefonban 2 megapixeles kamera, sztereó Bluetooth hanglejátszás és újfajta üzenetküldési alkalmazások találhatóak. A telefonban fejlett zenelejátszó van, a saját 20 MB-os memória pedig akár 1 GB-ig is kiterjeszthető mikroSD memóriakártyával. Motorola K1 KRZR teszt
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.