Hirdetés

Nagy bejelentésre készül a Telenor



|

A 12. Okostelefon Akadémián a nyáré és a startupoké a főszerep.

Hirdetés

A Telenor június 15-i Okostelefon Akadémiáján mindenki garantáltan ráhangolódhat a nyárra, csatlakoztatott kerékpár, csatlakoztatott bőröndhangfal és Microsoft Imagine Cup nyertes városfelfedező alkalmazás segítségével. Az eseményen a Telenor a hazai startupok számára is igen érdekes bejelentéssel készül. Az ingyenesen látogatható eseményre még lehet regisztrálni.

Hirdetés


Évről évre rohamosan növekszik azok tábora, akik okoseszközök nélkül el sem tudják képzelni az életüket. A hordozható kütyük és a mobilinternet az Európa-bajnokság idején is jó szolgálatot tesznek: nem csak a közvetítéseket követhetjük bárhol és bármikor, de a június 15-i Okostelefon Akadémián Horti Gábor sportriporter azt is megosztja, hogy hogyan segítik egy profi kommentátor munkáját az okoseszközök és az azonnali információszerzés lehetősége.

A sport-technológia-vállalkozás tengelyén Murlasitz Attila, okoskerékpár szakértő előadásából kiderül, hogy az okos- és elektromos biciklik miért is csatlakoznak a telefonokhoz, vagy éppen közvetlenül az internetre. Az ütemet Kozák András csatlakoztatott bőrönd hangszórói viszik tovább, majd a Huawei fotós nagykövete, Rizsavi Tamás profi fotós gyorstalpalója a tökéletes okostelefonos fényképek elkészítéséhez ad jó tanácsokat.

A magyar startup, Mistery Game műhelyében készült, Microsoft Imagine Cup-díjas alkalmazás a felfedezést kedvelők körében válhat népszerűvé: játékos formában csábítja felhasználóit addig ismeretlen városok izgalmas részleteinek megismerésére.



A hazai startup-társadalom számára tartogat további izgalmas meglepetéseket a szervező Telenor. Takács Zoltán, innovációért felelős alelnök tolmácsolásában. A bejelentés fontosságát jelzi, hogy a téma kapcsán olyan, a startup világban is elismert vendégek lépnek színpadra, mint Pistyur Veronika, Oszkó Péter és Varga Zoltán.

A rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható, amelyhez mindössze egy gyors regisztráció szükséges az alábbi linken.

További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.