Hirdetés

Nagyon durván beégtek az Apple rajongói



|

Szerintetek ti elhinnétek, hogy az Android az iPhone-on az iOS 9?

Hirdetés

Néhány holland úgy gondolta, megvizsgálja a kérdést, hogy mit szólnak az Android operációs rendszerhez az Apple fanatikusai. 

Hirdetés

Mindebbe persze vittek egy kis csavart. Az Androidot egy iPhone készülékre tették rá, és azt mondták a megkérdezetteknek, hogy ez már az iOS 9.

Amint a lenti videó is mutatja, az eredmény nem csak szórakoztató, de kétségbeejtő is. Az almás rajongók az Androidot hirtelen simábbnak, gyorsabbnak és csinosabbnak találták a jelenlegi iOS-nél. 

Volt, aki nem tudta megindokolni az előbbi kijelentéseket, és azzal magyarázta a szimpátiát, hogy az Apple egyszerűen csak király, és kész. 

 

 

Mindez sokak szerint remekül mutatja, hogy az Apple rajongói közül a legtöbb ember szó nélkül bármit elfogad, amit a cupertinói cég kiad. 

A legmegdöbbentőbb az a férfi volt, aki miután sokáig bámulta az Androidot az iPhone-on, kijelentette: bár jobban néz ki, és tetszik neki az appok új dizájnja is, ő mégis Samsung-fanatikus marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.