Hirdetés

Nagyon hasznos extrát kaphat a Samsung Galaxy Z Fold 4



|

A hajtogatós zászlóshajó is megörökölheti a Note-széria közkedvelt elemét.

Hirdetés

A Samsung tavaly augusztusban mutatta be a legújabb hajtogatós telefonjait, az összecsukható Z Flip3-at és a tabletté kinyíló Z Fold3-at. A készülékek bizonyították, hogy megéri a kategóriába fektetni, a koreaiak jelentése szerint ugyanis minden korábbit felülmúló mennyiségben fogyott a páros.

A 2022-es év beindulásával pedig szállingózni kezdtek a pletykák a Z Fold4-ről is. Nemrég egy rajongói koncepción láthattuk a mobilt, most pedig egy jelentés igyekszik feltárni a következő hajtogatós zászlóshajó legnagyobb újdonságát.

Hirdetés

A pletyka forrása a koreai The Elec. A lap úgy tudja, hogy a Galaxy Z Fold4 az elkaszált Note-szériához hasonló beépített S-Pennel, azaz stylusszal érkezhet. Korábban voltak olyan szóbeszédek, hogy a Samsung a Fold-sorozatot jelölte ki a Note szellemi utódjának, ám végül az S22 Ultra lett az, ami nem csak az integrált tollat, de az egykori phabletek jellegzetes dizájnját is megörökölte.

Ha viszont a Fold4-ben is visszaköszönne a megoldás, akkor a Note-árvák egy második alternatívával is pótolhatnák a nyugdíjazott kedvencüket. A Fold3 egyébként szintén támogatja az S-Pent, de csak külön megvásárolható kiegészítőként. A stylus beépítése azért is logikus lenne, mert a The Elec szerint a Fold4 már 7,56 hüvelykes kijelzővel támadhat (a Fold3 7,55 hüvelykes), ami jelentősen nagyobb az S22 Ultra 6,8 hüvelykes paneljénél.

A koreai lap azt is tudni véli, hogy a Fold4 esetében a strapabírásra fog rágyúrni a gyártó, a telefon külső kijelzője pedig valamivel kisebb, 6,20 helyett 6,19 hüvelykes lesz. A megjelenítők méretének változását egy másik szivárogtató, Ross Young is osztja, aki szintén 7,56 hüvelykes belső panelről és kisebb, de szélesebb külső kijelzőről számolt be a Twitteren.

Végezetül pedig a The Elec jelentése a Galaxy Flip4-et is érinti: ez elvileg a jelenlegivel megegyező, 6,7 hüvelykes belső, és egy nagyobb, 1,9 hüvelykes külső megjelenítővel kerülhet piacra. Ha valóban így alakul, a változás itt sem lesz jelentős, hiszen a Flip3 külső panelje is 1,83 hüvelykes.

Mindez persze csak pletyka, az augusztus környékére valószínűsíthető bejelentés pedig még nagyon messze van, így a szokásosnál is erősebb kételyekkel ajánlott kezelni az olvasottakat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.