Hirdetés

Nagyon vízálló lesz a Galaxy S8 és az iPhone 8



|

Ezúttal mindkét zászlóshajó IP68-as minősítést kap, tehát egyáltalán nem kell majd félni a víztől.

Hirdetés

A Samsung nagyot gurított akkor, amikor a Galaxy S7-et és a Galaxy S7 edge-et vízállóvá tette, ráadásul IP68-as minősítéssel. Ez azt jelenti, hogy 1,5 méter mély vízben akár 30 percen keresztül is lehet használni az eszközöket. 

Hirdetés

Bár a Sony is próbálkozott hasonlóval, a cég messze nem rendelkezik akkora piaci részesedéssel. Tavaly végre az Apple is vízállóvá tette az iPhone 7-et és 7 Plust, viszont csak IP67-es minősítéssel. Bár ez rosszabb, mint a Samsungok vízállósága, azért az esőtől, fröccsenéstől és zuhanyzástól már nem kell vele tartani. 

Az iPhone tizedik évfordulója alkalmából azonban több újdonsággal is előáll idén az Apple. Az egyik - belsős források alapján - az lesz, hogy mindegyik modell IP68-as vízállósággal érkezik

Ugyanezt pletykálják a Galaxy S8-ról is, vagyis az idei két várhatóan legnépszerűbb okostelefont nem kell majd félteni a víztől. A Samsung ráadásul egészen a J szériáig vízállóvá teszi minden új készülékét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.