Hirdetés

Nagyot szólhat a OnePlus 5



|

Lekerekített kijelző, 256 GB-os tárhely, 6 vagy 8 GB RAM és 23 megapixeles kamera - ha igazak a pletykák.

Hirdetés

Dél-koreai források már a OnePlus 5-ről szivárogtatnak - nem, nem a jövő évi OnePlus készülékről, ez már az idei lesz. 

Hirdetés

Hol a OnePlus 4? Amint azt korábban is híresztelték, a OnePlus kihagyná a 4-es számot, mert azt egyenlőnek tartják Kínában a rossz szerencsével. A OnePlus 3T utódja tehát a OnePlus 5 lesz. 

Ez a Samsung Galaxy S7 edge dizájnjegyeit örökölheti, két oldalon lekerekített kijelzővel. A Snapdragon 835-ös készletproblémák miatt a OnePlus is kénytelen várni a bemutatóval, vagy be kell érnie a Snapdragon 821-gyel. Valószínűleg nem dönt az utóbbi mellett, elvégre a OnePlus 3T-ben már ez az SoC van. 

A OnePlus 5 a Xiaomi Mi MIX-hez hasonlóan kerámia házat kaphat. A hátlapon egy 23, az előlapon egy 16 megapixeles kamera foglalna helyet. A 4000 mAh-s akku USB-C porton keresztül töltődne. Belül 6 vagy 8 GB RAM, illetve akár 256 GB tárhely kapna helyet. 

Egyelőre persze kár lenne bármit biztosra venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.