Hirdetés

Nagyszerű hangzást ígér az LG V20



|

Tiszta és éles hangzást ígér az LG, 32-bites Hi-Fi Quad DAC kerül a V20-as készülékbe.

Hirdetés

Az LG azt reméli, hogy a V20-as csúcskészülékével a hangzás útján is el tudja majd csábítani a vásárlókat. 

Hirdetés

A gyártó elárulta, hogy a V20-ban egy 32 bites Hi-Fi Quad DAC kap helyet, ami a cég szerint az ágazatban abszolút újdonság lesz. Az LG szerint tiszta és éles hangzásra számíthatunk, ami a környezeti zajt akár 50 százalékkal is képes csökkenteni. 

A Quad DAC segítségével olyan hangélményben lehet része a felhasználóknak, ami vezetékes fülhallgatóval közel áll az élő élményhez. Állítólag egy tengerparti videón a hullámok hangja vagy egy párbeszéd egy zajos bulin könnyedén kivehető lesz a felvételeken. Az LG-t ezúttal is az ESS segíti. 

Az LG V20 a tavalyi V10 folytatása, és a dél-koreai cég szeptember 6-án mutatja be, San Franciscóban. 

A V20 nagy érdekessége, hogy állítólag az első okostelefon lesz, ami már a Nougat operációs rendszert előretelepítve kínálja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.