Hirdetés

Napelemes mobil a Vodafone-tól



|

Egyetlen, de nagy érdekessége van a rendkívül olcsó 245-nek.

Hirdetés

A távközlési vállalat jó néhány saját márkanév alatt futó mobillal rendelkezik, hazánkban talán a Google Androiddal szerelt 845-ös a legkomolyabb modelljük. Ettől függetlenül a készülékeik többsége a legolcsóbbak közül való, nincs ez másképp a 245-tel sem.

 

 


Egy teljesen alapvető tudású mobilról van szó: a kijelzője 1,44 col átlójú, a panel felbontása vélhetően 128×160 pixel. Zenelejátszásra nem alkalmas, kamera sem került a telefonba, és még WAP-ozni sem lehet vele - kizárólag háromsávos GSM-hálózaton működik.


Szigorúan véve három extrája van: egyrészt van benne FM-rádió, másrészt zseblámpa-funkcióval is felvértezték. A harmadik, és egyben legnagyobb durranás feltétlenül a hátlapra szerelt napelem, amely rendkívül jól jöhet olyan helyeken, ahol nincs lehetőség villamos hálózatból tölteni az akkumulátort. Nem meglepő módon elsőként Indiában lesz kapható a készülék, mégpedig 1500 rúpiás áron, amely átszámítva 7 ezer forintnak felel meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.