Hirdetés

Navicore: új GPS navigációs csomag

|

Hirdetés

A Navicore Personal kifejezetten az okostelefonokhoz fejlesztett, egyszerűen használható GPS-navigátor, amellyel autóvezetés, kerékpározás, vagy séta közben a lehető legkényelmesebben és könnyebben megtalálhatjuk a keresett helyet. Az autóban teljes körű navigációs rendszerként működik, de a kocsiból kiszállva is kényelmesen használható útikönyvként szolgál, tele több ezer érdekes tudnivalóval, például éttermek, szállodák, benzinkutak, és helyi nevezetességek címével. A Navicore Personal jól látható térképpel jelenik meg a mobiltelefon kijelzőjén, és több nyelven, többek között magyarul, szóban is eligazít. A Navicore Personal emellett olyan innovatív szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a tartózkodási helyet tartalmazó üzenetküldés, amellyel a felhasználók szöveges üzenetben küldhetik el barátaiknak, kollegáiknak, és családjuknak címüket illetve egy térképet. Mivel a Navicore Personal-t utólag telepítik a mobiltelefonra, és működése nem igényel hálózati kapcsolatot, ezért az alapszolgáltatás használata ingyenes. Az LD-3W Nokia vezeték nélküli GPS modul Bluetooth technológiával kábelek nélkül csatlakozik a kompatibilis telefonra, személyi számítógépre, vagy PDÁ-ra, és számos egyéb alkalmazással együttműködik. A kis méretű (78,4 x 45,4 x 16,5 mm) készülék könnyű (65 g), legalább 15 órán keresztül működik, készenléti ideje pedig eléri a hét napot. A rendkívül fejlett, 20 párhuzamos csatornás Sirf Star III GPS adóvevő általában 5-10 méteres pontosságra képes, másodpercenként frissít, és az adatokat a bekapcsolástól függően 45/2 másodperc alatt szerzi meg. A Navicore Personal 2006/1-et és az LD-3W Nokia vezeték nélküli GPS modult teljes, használatra kész csomagban forgalmazzák, amelyben minden megtalálható ahhoz, hogy akár azonnal navigálni kezdjünk. Az értékesítési csomag tartalma:
CD-ROM a Navicore Personal 2006/1 alkalmazással, amely a Tele Atlas legfrissebb közép-kelet európai térképeit tartalmazza Csehországról, Szlovákiáról, Magyarországról, Lengyelországról, illetve magába foglalja a legfontosabb utakat feltüntető térképeket is Észtországról, Lettországról, Litvániáról, Romániáról, Moldáviáról, és Horvátországról. - LD-3W Nokia vezeték nélküli GPS modul SiRF III GPS chippel. Ez teszi lehetővé, hogy a készülék még akkor is pontos jelent fogadjon, ha egy táskában, a kesztyűtartóban, vagy egy nadrágzsebben található. - Nokia DD-10 memóriakártya-olvasó - Nokia akkumulátor BL-5C - Nokia útitöltő DC-4
Megvásárolható A Symbian series 60, series 80, és UIQ platformon futó Navicore Personal 2006/1 CEE az LD-3W Nokia vezeték nélküli GPS modul 2006. július közepétől kapható Magyarországon. A Navicore európai forgalmazóinak teljes listája az alábbi címen található meg: www.navicoretech.com.
Telefonok kompatibilitása Navicore Personal 2006/1 Symbian S60: Nokia 3230, 6600, 6260, 6630, 6670, 6680, 6681, 7610, N-Gage, N-Gage QD, N70, N72, N90, Navicore Personal 2006/1 Symbian Series 80: Nokia 9300, 9300i, 9500 A Navicore Personal 2006/1 Symbian S60v3 2006 nyarán lesz kapható. Nokia N71, N92, 3250, E60, E61, E70, E71

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.