Hirdetés

Négy év után újra Windows telefont mutathat be az LG



|

Kiszivárgott egy kalózfotó a dél-koreaiak első Windows Phone 8.1-es készülékéről.

Hirdetés

2010-ben az LG volt az egyik első gyártó, amelyik komolyabb fantáziát látott az akkor bemutatott Windows Phone 7 platformban. Le is gyártottak gyorsan egy készüléket; Windows Phone 8-as okostelefont azonban már nem mutattak be, és nagyon úgy tűnt, hogy a cég végleg szakított a Microsoft mobil operációs rendszerével.

Egy ma nyilvánosságra került fotó tanúbizonysága szerint a dél-koreai gyártó mégis visszatérhet erre a piacra. A @eveleaks Twitter-oldalára feltöltött képen egy új, Windows Phone 8.1-et futtató LG készülék látható. A Uni8 kódnéven futó telefon specifikációiról egyelőre nem sokat tudni, de ha a remek G2-t vagy a bemutatás előtt álló G3-at vesszük alapul, joggal bízhatunk abban, hogy igazán combos kis készülékkel fognak előrukkolni.

Hirdetés

Korábban egyébként már a Microsoft is megerősítette, hogy a Huawei, a Lenovo, a Samsung, a ZTE és mások mellett az LG is szeretne Windows Phone 8.1-es készülékeket gyártani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.