Hirdetés

Nem csábítja a gyártókat a Windows Phone



|

A Huawei számára sokkal fontosabb az Android, mint a Windows Phone.

Hirdetés

A Huawei marketingigazgatója nemrég a TrustedReviewsnek arról beszélt, hogy bár a vállalatuk a Windows Phone-t is érdekesnek találja, igazából az Android rendszert tekintik a kiemelt fontosságúnak. A Huawei tavaly elkötelezte magát a Microsoft mobil operációs rendszere mellett is, de a mai napig nem tekinti azt különösebben fontosnak

Hirdetés

Ennek ellenére a Huawei vezetősége a több rendszert kínáló stratégiában hisz. Olyannyira, hogy tulajdonképpen ötvöznék is a két említett platformot, egy dual-OS-es készülék keretében. Szerintük Amerikában nagy sikert lehet majd elérni az Androidot és a Windows Phone-t egyszerre kínáló eszközzel. 

A Huawei úgy látja, hogy a Windows Phone jelenleg önmagában nem elég indok arra, hogy valaki egy ilyet futtató készülék mellett döntsön. Azt remélik, hogy az Androiddal párban kínálva már több embert érdekelne a Microsoft rendszere, elvégre a dual-OS miatt abszolút nem kellene kockáztatni. Az elképzelés sikerességére minden bizonnyal hónapokon belül fény derül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.