Hirdetés

Nem kell a Windows RT



|

Amerika után Európában sem foglalkozik a Windows RT-vel a Samsung.

Hirdetés

Egyre kritikusabb hangok jelennek meg a Microsoft jelenlegi operációs rendszerével és annak sikerével kapcsolatban. Vannak, akik szerint a Windows 8 inkább kiábrándítóan teljesít, mintsem szolidan halad előre. Egyes kiváltképp olyan tényezőnek tartják a redmondiak korszakváltó OS-ét, amely a potenciális vásárlókat elbizonytalanítja.

Úgy tűnik, hogy a Samsung ezzel az elgondolással bizonyos fokig egyetért. Az Ativ márkanév, amelyben a gyártó tabletjeinek egy része kapott helyet, többek között az Ativ Tab RT-ről is ismert. Ennek a készüléknek mostanra világszerte meg kellett volna jelennie, azonban mégsem áll hegyekben a boltok polcain.

A Samsung szóvivői ugyanakkor közölték, hogy Amerika után Európában sem kívánják a piacra dobni, ugyanis az előrejelzések gyenge eladásokat prognosztizálnak. Az 580 eurós árcédulát nem tartják gondnak, a problémát az operációs rendszerben látják. Bár egyes kereskedőknek van raktáron a tabletből, abból több már sehova nem érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.