Hirdetés

Nem könnyű a OnePlus 3-tulajok élete



|

A legújabb hibajavítással az a probléma, hogy új gondokat is előidézett.

Hirdetés

Befutott a OnePlus 3 legújabb frissítése, amely az elejét veszi a kellemetlen, automatikus újraindulást okozó hibának. 

Hirdetés

A 26 MB-os csomag a hívás minőségén is javít, azonban a visszajelzések szerint sajnos nem minden problémát orvosoltak a mérnökök ebben a csomagban. Még rosszabb, hogy a frissítés új hibákat is előidéz. 

Nem működik például a frissítés után az Android Pay, illetve továbbra sem jó az előlapi kamera autofókusza. A Doze még mindig akadályozza az értesítések megjelenését, és mivel az augusztusi biztonsági frissítéseket még nem építették be, ilyen téren is akadnak hiányosságok. 

Többen panaszkodnak arra is, hogy az LTE-s jelet eldobja a készülék, és 3G-t, majd 2G-t használ helyette. 

Egyes készülékeken az LTE-jel úgy zárolható, ha a tárcsázóba beírják a felhasználók a [*#*#4636#*#*] kódot, majd a [Phone Information] megnyitása után a [Preferrend network type] részen belül az [LTE only]-t választják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.