Hirdetés

Nem lesz audio Jack a Galaxy S8-on?



|

A Samsung következő csúcsmobiljához is adapter kellhet.

Hirdetés

Pár hete többek közt a Samsung csúcsmobilok rajongóinak körében is nevetség tárgya volt, hogy az idei Apple iPhone készülékek nem rendelkeznek szabványos hangkimenettel. Hamarosan lehervadhat a mosoly az arcukról, ugyanis a tipikusan megbízható forrásokkal dolgozó SamMobile most magabiztosan állítja, hogy a várhatóan februárban bemutatkozó Galaxy S8-on is csak egy USB Type-C csatlakozó áll majd rendelkezésre.


Hirdetés


A fejlemény nem lenne túlságosan meglepő, hiszen az Apple mellett az androidos mobilgyártók is köztudottan szeretnének leszámolni az állításuk szerint túl sok helyet foglaló audio Jackkel. Arról nem beszélt a portál forrása, hogy vajon járhat-e majd a készülékhez USB-C ↔ audio Jack adapter, de nem lepődnénk meg rajta, az Apple is ezzel mérsékelte a csatlakozó száműzésének negatív visszhangját.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.