Hirdetés

Nem lesz Gingerbread a HTC Desire-re (Frissítve!)



|

A hivatalos indoklás szerint nincs elég memória a készülékben.

Hirdetés

Rendkívül kellemetlen hírrel szolgált a tajvani gyártó a Desire okostelefonnal rendelkezőknek, hiszen a korábbi ígérettel ellentétben nem lesz elérhető az Android 2.3 operációs rendszer a mobilra. A HTC indoklása szerint a fő probléma az 576 megabájt memória, amely kevés a Gingerbread / Sense duó megfelelő futtatásához.

 

 


Ennek ellentmond, hogy a februárban bejelentett Wildfire S-be 512 MB RAM került, és mégis mindenből a legújabb verzió fut rajta. A frissítés elkaszálásnak valódi oka szinte biztosan üzleti, vélhetőn a HTC már nem kívánja támogatni a túl jóra sikerült mobilját, inkább egy újabb modell megvételére próbálja sarkallni a vásárlókat.


Szerencsére mindez nem olyan nagy gond, hiszen akinek feltétlenül szüksége van a legújabb Androidra, az bármikor telepítheti a rendkívül népszerű CyanogenMOD éppen aktuális verzióját.

 

Update!: Alig egy órája a következő üzenet került ki a HTC Magyarország hivatalos Facebook profiljának üzenőfalára: "A korábban közöltekkel ellentétben, a HTC mégis elérhetővé fogja tenni a Gingerbread frissítést a HTC Desire készülékekre." A legfrissebb információk szerint tehát mégis fellélegezhetnek a HTC Desire tulajdonosok, hiszen a korábbi hírekkel ellentétben (amelyek szintén ellentétesek voltak az addigi ígéretekkel) mégis megkapja a Gingerbred frissítést a készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.