Hirdetés

Nem lesz Intel processzoros LG mobil



|

Hivatalosan csak egy alakot öltött koncepció volt a GW990.

Hirdetés

A kisebbik koreai gyártó a januári CES-re egy igen érdekes okostelefont vitt: a GW990-ben ugyanis Intel Atom processzor ketyegett, a világon elsőként. Sokan várták, hogy végre kereskedelmi forgalomba kerüljön - ám most már hivatalos, hogy sosem fog.

 

LG GW990

 


Nem tudni ennek pontos okát, a PhoneArena kérdésére annyit válaszolt a cég PR-részlege, hogy csak egy koncepció volt, semmi több. A valós indokok között valószínűleg megtalálható a Moblin, és a Maemo egyesülése is: előbbi fejlesztését leállították, a Meego pedig még közel sincs kész.


Az eredeti hírek szerint a GW990 2010. második felében került volna piacra, és a specifikációi is rendkívül meggyőzőek voltak: 4,8 colos / 1024×480 pixeles érintőkijelző, x86-os processzor, 5 megapixeles kamera, HSDPA/HSUPA, W-Fi, A-GPS.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.