Hirdetés

Nem lesz LG V20 Európában



|

Az LG még nem döntötte el, hogy később piacra dobja-e Európában az új csúcskészülékét.

Hirdetés

Az LG sokak szerint remek helyzetbe került a V20 érkezésével és a Samsung Galaxy Note 7 visszahívásával. A V20 nagyszerű készüléknek ígérkezik - fémből van, gyárilag Android Nougatot futtat, cserélhető az akkuja, dupla hátsó kamerája van, továbbá egyéb meglepetéseket is tartogat. 

Hirdetés

Miután több forrás is azt állította az elmúlt napokban, hogy a V20 nem jelenik meg Európában, a 9to5Google egyértelmű választ kért az LG-től. 

Kapott is: a kezdetekben a V20 Észak-Amerikában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Afrikában lesz kapható. Azt még mindig nem döntötték el, hogy más régiókban a V20-at piacra dobják-e, és a brit kereskedők sem kapkodnak a készülékért. 

Ezzel biztossá vált, hogy egyelőre hivatalosan nem jelenik meg Európában az LG V20. Természetesen ez idővel változhat, de most nem éri meg túl sok reményt fűzni az érkezéséhez.

Minden bizonnyal lesz majd, aki harmadik feleken keresztül importálja az LG készülékét, így ha hivatalosan nem is forgalmazná az LG, azért lehet majd találkozni vele.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.