Hirdetés

Nem lesz mérleg az iPhone-odból



|

Hiába dolgoztak mérleges appokon a fejlesztők, az Apple visszautasította őket.

Hirdetés

A 3D Touch, vagyis az iPhone 6S nyomásérzékeny kijelzőtechnológiája nagyon sok lehetőséget tartogat, és igazából digitális mérlegnek is ideálissá teszi a készüléket. 

Hirdetés

Korábban már voltak próbálkozások olyan appra, amely képessé teszi a funkcióra az új iPhone-okat. Most Ryan McLeod kifejlesztett egy új digitális mérlegappot, viszont nem tudta kijuttatni az App Store-ba. 

Az Apple nem engedélyezte az alkalmazást, a koncepció ugyanis nem felelt meg az elképzeléseiknek. 

Egyes vélemények szerint az a probléma, hogy amellett, hogy nem erre tervezték, megsérülhet a kijelző, ha valaki nagyobb tárgyat akar rátenni, rádobni. Persze az API nem megfelelő használata sem biztos, hogy segít. 

Sokan megjegyzik, hogy a drogpiacon is szeretik a digitális mérlegeket, ugyanakkor mások szerint az 1-3 grammos pontosság az ilyen használatra nem lett volna indok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.