Hirdetés

Nemzetközi startup-guruk Budapesten



|

Hogyan válhat régiós innovációs központtá Budapest? Erre a kérdésre keresik a választ a Smartmobil 2014 résztvevői.

Hirdetés

Az idén ötödik alkalommal rendezik meg a Smartmobil 2014 (SM 2014) konferenciát. Az április 3-án tartott rendezvény fő témája az innováció lesz: a résztvevők arra keresik a választ, hogy mi kell ahhoz, hogy Budapest a közép-európai régió fejlesztési központjává válhasson. Az elmúlt években több, világszinten is sikeres magyar startup – köztük a Prezi, a Logmein, a Ustream és az NNG – bizonyította, hogy a hazai fejlesztések világszinten is megállhatják a helyüket.

Az SM 2014 rendezői ezúttal olyan nemzetközi startup-gurukat hoznak Budapestre, akik New Yorktól, Tel-Aviv-ig a világ legpezsgőbb startup hubjaiban gyűjtötték a tapasztalatokat. Köztük a Google által nemrég felvásárolt Waze alelnöke, Fej Schmuelevitz – de érkeznek neves szakemberek Londonból, Amszterdamból, Dublinból és Stockholmból is.

Hirdetés

Az SM 2014 másik fő témája a médiafogyasztási trendek változása lesz. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre inkább a szórakoztatás, az élmények közvetítése válik a média fő funkciójává; nemrégiben a magyar piacon is elindultak az olyan újgenerációs előfizetéses zene-, televíziós- és filmszolgáltatások, amelyek – mint például a Spotify – alapjaiban átalakíthatják a tartalomfogyasztási szokásokat. Emellett a telekommunikációs piac jövőképe és kihívásai is terítékre kerülnek: ebben a témában többek között Marc Sommer, a Deutsche Telekom európai marketing vezetője és a csoport partnerkapcsolatokért felelős vezetője tart előadást.

A konferencia igen változatos programmal várja a résztvevőket. Az SM 2014-en a fejlesztői-, banki-, marketing-, telekommunikációs-, entertainment-, egészségügyi-, UX-, biztonság-, vállalati marketing-, játék- és smarthome piac aktuális mobiltechnológiai kérdéseivel kapcsolatos előadásokat hallgathatnak meg a résztvevők, de az esemény egy, a hagyományostól eltérő, baráti hangulatú techpiaci állásbörzének is helyt ad majd. A konferencián közel száz nemzetközi és hazai előadó vesz részt – a kockázati tőkebefektető cégek vezetőitől a legjobb hazai alkalmazásfejlesztőkig.

További információ és regisztráció: smartmobilhq.hu // facebook.com/smartmobil

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.