Hirdetés

Nő a rossz Sony akksik száma



|

A visszahívott Sony akkumulátorok száma immáron eléri a 7,7 milliót

Hirdetés

Ezek a számok a teljes mennyiséget 7,7 millióra duzzasztják. Maga a Sony indította a visszahívási programot azután a bizonyos ominózus első eset után. A program segít a gyártóknak a logisztika megoldásában, és az új akkumulátokra való cserében.

Bár a Lithium-Ion technológiát felváltó lehetőségeket már gőzerővel fejlesztik, sok idő el kell telnie ahhoz, hogy teljes mértékben más megoldással tápláljuk noteszgépeinket. Egy ilyen technológia az üzemanyagcellás akkumulátor, amit a Toshiba már alkalmazott is. Körülbelül 10 órás üzemidőt voltak képesek ezáltal produkálni, de van két bibi: a méret, és az ár. Mindkettő jóval több, mint az eddig megszokott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.