Hirdetés

Nokia 3120 - egyszerű, olcsó és aaránylag jól néz ki



|

Háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes a Nokia 3120

Hirdetés

A szoftver tekintetében a nevéhez hű marad, hiszen ez a telefon a Nokia 3100-nak a kicsit feljavított változata. Meghatározó különbségek azonban nincsenek a két készülék között, ami a funkcióit illeti. A külső különbségek abban rejlenek, hogy itt már nem műanyag kialakításról, hanem egy elegánsabb kivitelről beszélhetünk. A telefon méretei 101.8 x 42.6 x 19.5 milliméter. Közelebbről Jó arányokban elhelyezett billentyűzettel látták el, melynek használata nem okoz odafigyelést. Nem kell arra koncentrálnunk a telefon kezelésekor, hogy éppen azt a gombot nyomjuk le, amelyre szükségünk van. A hagyományos "Nokia módon" történt a billentyűzet elhelyezése. Ami fontos, hogy egy négyállású navigációs gomb került középre, ezáltal nem áll módunkban ennek teljes lenyomásával a menüpontokba való belépés. Ami számomra az elején zavaró volt, de természetesen ez megszokás kérdése.
Menü A menü rendszere valamivel szebb, mint a Nokia 3100-ásé. A hagyományos funkciókkal van felszerelve, így megtalálható benne a számológép, idő/dátum, naptár, profilok, SMS, EMS, MMS, GPRS, Java, kihangosítás, játékok, hívócsoportok és a gyorsmenü. Az üzenetek megírásában itt is a már megszokott T9 van a segítségünkre. Ezen kívül rendelkezik a készülék Wap böngészővel, amely ugyancsak nem meglepetés manapság. A Java segítségével számos alkalmazást és egyszerűbb játékot letölthetünk a 3120-ra, kicsit lassú a betöltés sebessége, de akinek játszani támad kedve, és nem elégszik meg a Snake EX2, Beach Rally, Bowling játék hármassal, az költsön újabbakra. Ez a készülék SMS küldésére és telefonálásra kivallóan alkalmas, és számos egyszerűbb extra szolgáltatást tartalmaz. Elsősorban azoknak ajánlatos a Nokia 3120-as modell, akiknek egy olcsó és egyszerű mobiltelefonra van szükségük.
Extrák A Nokia 3120 nem rendelkezik fényképezőgéppel, de csatlakoztatni lehet hozzá. A finn gyártó kifejezetten ehhez a mobilhoz ajánlja a saját áramforrással, vakuval ellátott és képkeresővel rendelkező külső digitális fényképezőgép modult, a Nokia Fun Camera-t, mely maximum 640 x 480 pixel felbontásra képes. Az MMS-ek küldése és fogadása lehetősége adott. A polifonikus csengőhangok jók, szépen szólnak és egy nagyon vidám hangulatot ad a telefonnak. Összegzés A készülék négy-öt napig bírja átlagos kihasználtság mellett. Összegezve olyan fiataloknak és idősebbeknek ajánlom, akik vagy most ismerkednek a mobiltelefonokkal vagy egy olcsó és megbízható készülékre vágynak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.