Hirdetés

Nokia 3250: egy millió boldog tulajdonos



|

Az első Nokia zenetelefont már több mint egy millió felhasználó mondhatja magáénak.

Hirdetés

A Nokia 3250-est kifejezetten a zene-imádóknak fejlesztették ki, akiknek fontos, hogy készülékük a hagyományos és továbbfejlesztett mobiltelefon-funkciókon kívül minden zenei igénynek is megfeleljen. Ennek szolgálatába állították az elcsavarható billentyűzetet, ami a funkciók közötti váltogatást gyerekjátékká teszi. A telefon akár 750 dal tárolására is képes, és fel van szerelve FM rádióval is. A Nokia 3250 zenelejátszója számos digitális zeneformátumot támogat, többek között az MP3-at, a WMA-t, az M4A-t, és az AAC-t, így a zenék egyszerűen feltölthetők és továbbíthatók. A zenéket emellett menet közben a hálózaton keresztül is letölthetjük, kedvenc dalainkat pedig beállíthatjuk csengőhangként.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.