Hirdetés

Nokia 900: túl szép, hogy igaz legyen?



|

Mindenből a legjobb kerülhet a Windows Phone 7-es mobilba.

Hirdetés

Tegnap a WMPoweruser portál rendkívül érdekes illusztrációt hozott le, az anonimitásba burkolózó forrásuk szerint a képen a Nokia 900 látható. Sajnos lehetetlen megmondani, hogy mennyire hitelesek az alább olvasható információk, első ránézésre meglehetősen gyanúsak a szinte álomba illő specifikációk.

 

Nokia 900
Nokia 900

 


A kép tanúsága szerint a készülékbe 1,5 gigahertzen ketyegő, kétmagos processzor fog kerülni, a 4 colos érintőkijelzője 1280×720 képpontos lesz, a hátlapi kamerája pedig 12 megapixelesnek ígérkezik. Az elvileg 1080p-s videók rögzítésére is alkalmas telefon a jövő év elején kerülhet piacra, adók és egyebek nélkül 500 eurós (136 ezer forintos) áron.


Hosszasan lehetne vitatkozni arról, hogy ezek a specifikációk miért tűnnek hamisnak vagy elképzelhetőnek, ám fontos megemlíteni, hogy ezen adatok egyike sem science fiction kategória. Az egyetlen igazán gyanús pont a kijelző, hiszen 4 colra meglehetősen soknak tűnik a 720p-s felbontás, bár még ez sem jelenti azt, hogy biztosan kacsával állunk szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.