Hirdetés

Nokia E61i: mobil e-mail üzletembereknek



|

Hirdetés

A Navi és One Touch gombokkal kiegészített, újfajta kialakítású teljes billentyűzet révén a felhasználó felülmúlhatatlan mobilélményben részesülhet a tenyérben megbújó készüléknek köszönhetően. A Nokia E61i támogatja a vállalati mobil e-mail megoldásokat, többek között a Nokia Intellisync Wireless Email, a Good Mobile Messaging, a Mail for Exchange, a Seven és a BlackBerry Connect programot, valamint a legnépszerűbb fogyasztói levelezési megoldásokat. Az ügyfelek elvárásaira válaszolva a többféle színváltozatban kapható készüléken jó minőségű, 2 megapixeles kamera, illetve zene- és videolejátszó is helyet kapott. A Nokia E61i 2007 második negyedévében kerül a piacra, támogatások nélküli ára 400 euró lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.