Hirdetés

Nokia mobilzenétől lesz hangos a tavasz és a nyár



|

Hirdetés

A csavaros zenemobilokat olyan hazai sztárok használják, akik valamilyen módon köthetők a zene, illetve a mobilitás koncepciójához. Így ismerkedhet meg közelebbről a Nokia 3250-adta határtalan élménnyel többek között DJ Sterbinszky, Bebe (Back II Black), Bruckmann Balázs, illetve Babicsek Bernát is. A másik kezdeményezés egy nagy szabású zenei és multimédiás fesztivál, a Nokia Trends. A Nokia Trends Latin-Amerikából indult és most végigjárja egész Európát, hogy összehozza a zenekedvelő fiatalokat a mobilitás és zene jegyében. A hazai Nokia Trends-en, június 10-én, a budapesti Műcsarnok falait dübörögteti majd a különböző zenei stílusokat képviselő fellépők előadása és a zenerajongók üdvrivalgása. A Nokia Trends színpadára, illetve a keverőpult mögé áll majd többek között Tiga, Timo Maas, az Anima Sound System és Karányi.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.