Hirdetés

Nokia újdonságok



|

A Nokia annyira új telefonokkal jelentkezett, hogy nem álltuk meg, és kameravégre kaptuk őket

Hirdetés

Számos okostelefon létezik a piacon, veszik is az emberek mert az jó, hasznos társ a mindennapokban. Másokat - köztük több kollégámmal együtt engem is – teljesen hidegen hagyott a dolog, mert bár nagy tudással rendelkeztek a készülékek, mégsem tudtak olyan erényeket felmutatni, amelyek miatt komolyabb összeget szánnák, emellett nagy termetükkel sem voltunk kibékülve.



A N95 kézbevételével mindez megváltozott, amíg ki nem próbáltuk el sem hittük, hogy egy ekkora készülékbe valóban befér az összes adatlapon szereplő szolgáltatás. A „hagyományos” szolgáltatások mellett a beépített GPS vevőegység, a vezeték nélküli hálózati csatoló és az 5 megapixeles kamera a legfigyelemreméltóbb. A Nokia elmondása szerint áprilisban kerül a boltokba a készülék, várhatóan 550 euro körüli áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.