Hirdetés

NVIDIA Tegra 3 a ZTE új tabletében



|

Négymagos processzor került a kínai gyártó 7 colos megoldásába.

Hirdetés

Mindenki nagy meglepetésére a Telenorral szoros kapcsolatot ápoló ZTE félhivatalosan a PT/Expo Comm China kiállításon bemutatta a T98 névre hallgató táblagépét. Az eszköz érdekessége, hogy a Kal-El kódnévre hallgató új NVIDIA Tegra 3 SoC dolgozik a motorházteteje alatt, amely négymagos központi egysége jelen esetben 1,3 GHz-es órajelen ketyeg.

 

ZTE T98
ZTE T98

 


Emellé a kínai mérnökök 1 GB memóriát társítottak, a táblagép szabadon felhasználható háttértárának kapacitása 16 GB. A 7 colos, kapacitív és multitouch érintőkijelzője 1280×800 képpont felbontású, az előlapi kamerája 2, míg a hátlapi szenzora 5 megapixeles.

 

ZTE T98
ZTE T98

 


Egyelőre nem tudni, hogy a Google Android 3.2 operációs rendszert futtató, 11,5 mm mély tablet mikor és hol kerülhet majd piacra, ám várhatóan a korai demózása ellenére nem ez lesz az első Kal-Ellel a boltok polcain landoló készülék.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.