Hirdetés

Oktatóvideókon a Blackberry 9780



|

Három mozgókép is napvilágra került a második érintős Boldról.

Hirdetés

A Research In Motion még májusban mutatta be 9900 típusjelzésű mobilját, amely a Bold termékcsalád első érintős tagja. Nemrég a Crackberry birtokába került három oktatóvideó, amelyeken a még bejelentetlen Bold 9790 csodálható meg, sajnos előrenderelt formában.

 


A Bellagio kódnevű okostelefon külsőre lényegében megegyezik a fentebb említett társával, ráadásul elvileg a specifikációik közt sem lesz túl nagy különbség, a típusszámból ítélve a 9790-et némileg lebutítja majd a gyártó. A kérdés csupán az, hogy a kanadaiak miért érzik szükségét két rendkívül hasonló készülék egyidejű forgalmazásának, mikor vélhetően nem lesz túl nagy különbség a modellek árai közt.

 


A vállalat egyébként számos okostelefon piacra dobását tervezi még ebben az évben, a készülékek lassú érkezése vélhetően a Bellagión is futó Blackberry OS 7 különböző hardverekre való optimalizálásnak nehézségeivel magyarázható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.