Hirdetés

Oláh Ibolya hangja Nokia 6111 készülékeken - vakítás finn módra



|

Hirdetés

A Nokia zenei strategiaja részeként Magyarországon az egyik legismertebb és legnépszerűbb dupla platinamlemezes énekesnő, Oláh Ibolya legújabb albumát támogatja, melynek része a korlátozott szamú Nokia 6111 készülékeken elérhető 5 csengőhang. A fekete színű Nokia 6111 telefonon Oláh Ibolya új albumáról öt szám mp3 csengőhang formátumban található meg, közöttük a "Magyarország" című sikerdal, és Ibolya saját szerzeménye, a "Nézz vissza" is. A csengőhangokat a DRM (digital rights management) technológiának köszönhetően nem lehet továbbküldeni. Az exkluzív Nokia 6111-es mobiltelefont vásárlók a készülék mellett Oláh Ibolya aláírásával ellátott dedikáló kártyát is kapnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.