Hirdetés

Olcsó lesz a két új Nexus okostelefon



|

Mindkét új Google-okostelefon olcsóbb lesz a tavalyi modellnél.

Hirdetés

A hírek szerint a Google Nexus sorozata visszakanyarodik a kedvezőbb árcímkék felé a mai bemutatókkal, vagyis az LG Nexus 5X-szel és a Huawei Nexus 6P-vel. 

Hirdetés

Az Android Police informátorai szerint a Nexus 5X 379,99 dolláros vételártól indulhat, igaz, ennyiért csak egy 16 GB-os modell jár majd - a használható, 32 GB-os valamivel drágább lesz. 

A Nexus 6P természetesen drágább lesz, de még mindig olcsóbb a tavalyi készüléknél. Ez 499,99 dollártól indulhat el fölfelé, miközben a tavalyi Nexus 6 649 dolláros árral debütált. 

A két készülékből a csúcszászlóshajó a Nexus 6P lesz, amelyről igazából már minden kiszivárgott (részletek itt). 

Természetesen a Nexus 5X is jó vétel lesz, és erről is tudni már mindent előre. Az 5,2 hüvelykes kijelző full HD-s felbontást kap, és Android 6.0 fut majd rajta.

Ezen is lesz ujjlenyomat-olvasó, belül pedig Snapdragon 808-as processzor, 2 GB RAM, 16/32 GB tárhely, és egész napot bíró akku. A kamera 12,3 megapixeles lesz csak, de több fényt enged be a tavalyi modellnél, dupla vakus lesz, és 4K-s videót is rögzít majd. 

A bemutatókra még ma sort kerít a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.