Hirdetés

Olcsó testvért kaphat a Galaxy Note 3



|

2014-ben jöhet a kedvezőbb árfekvésű Samsung tepsifon.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note készüléke egy vonzó phablet, amit mi sem mutat jobban, mint a kategória várakozások elleni sikere. Akit nem zavar a nagy méret, de a Galaxy Note 3 árát túl soknak találta, annak minden bizonnyal örömteli hír lesz a pletyka, amely szerint a Samsung jövőre egy olcsóbb változatot is kiad a tepsifonból. 

Hirdetés

A SamMobile névtelen belsős informátorai azt állítják, hogy a Samsung egy prémium és egy olcsó kiadású modellen is munkálkodik. A kedvezőbb árfekvésű tepsifon a tervek szerint a jövő évi Mobile World Congress rendezvényen mutatkozhat be, bár konkrét adatokat még nem tudni róla. 

Annyi biztos, hogy feketében és fehérben lesz. Ezen túlmenően csak tippelni lehet, és ha már tipp, jelen állás szerint az SM-N7505-ös kódnevű telefon lehet a Note 3 olcsó kiadása. A költségcsökkentő megoldások egyike az lehet, hogy a Super AMOLED panelt LCD-re cserélik, a másik pedig, hogy a 13 megapixeles kamerát 8 megapixelesre butítják. 

 

Fotó: hotdigitalnews.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.