Hirdetés

Olcsó ZTE okostelefonok Európának



|

Kétmagos processzor és vakus kamera került a trió tagjaiba.

Hirdetés

Tegnap délután a belépőkategóriás okostelefonok hazai piacán is régóta jelenlévő ZTE három kedvező árú mobillal rukkolt elő, amelyek a karácsonyi vásárlási láz kezdete környékén válnak majd elérhetővé a Vén Kontinensen. A pontos áruk ismerete nélkül nem lehet véleményt alkotni a friss termékekről, ám bevallottan belépőkategóriásak.

Hirdetés


A modellek közti különbségek a kijelzőjük és akkumulátoruk terén keresendőek, plusz a legkisebb modellben nincs 0,3 megapixeles előlapi kamera, ezeken túlmenően az összes lényegi tulajdonságuk megegyezik.


A legkisebb Blade Q Minibe 4 colos / 480×800 pixeles kijelző és 1500 milliamperes akku került, a Blade Q esetében a paraméterek 4,5 col / 480 × 854 pixel és 1800 mAh, míg a tepsifon Blade Q Maxit 5 colos / 480×854 képpontos megjelenítővel és 2000 milliamperes akkuval látták el a mérnökök.


Közös specifikációk: Android 4.2 OS, kétmagos és 1,3 gigahertzes MediaTek processzor, 1 GB RAM, 4 GB bővíthető háttértár, 5 megapixeles hátlapi kamera autofókusszal és vakuval, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, HSPA modem, A-GPS, FM rádió.


(Forrás: ZTE)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.