Hirdetés

Olcsóbbak lehetnek jövőre a tabletek



|

Egy előrejelzés szerint főként a növekvő eladások miatt mérséklődhetnek az árak.

Hirdetés

James Wang, a DigiTimes elemzője szerint jövőre a jelenleginél szélesebb rétegek számára válhatnak elérhetővé a táblagépek, köszönhetően egyrészt a minőségi hardverek csökkenő árának, másrészt a kereslet folyamatos erősödésének.


Az úriember szerint a 10 colos egységek átlagos eladási ára 2012-ben elérheti akár a 300-400 dolláros pozitív mélységet is, összehasonlítási alapul például a Samsung Galaxy Tab 10.1 jelenleg modelltől függően 440-650 dollárba kerül az Egyesült Államokban.


A becslés alapján a 7 colos érintőkijelzővel szerelt megoldások akár a 2012-es eladási listák sztárjai is lehetnek, hiszen Wang spekulációja szerint 200-250 dollárra is mérséklődhet az áruk. Az általános csökkenés tovább élezheti az egyébként is meglepően olcsó tabletek piacán folyó versenyt, az elemző szerint nem okozna meglepetést, ha például az Amazon 150 dolláros mélységbe vinné jövőre a Kindle Fire ellenértékét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.